مشاوره حقوقی رایگان - دیه سقوط از ارتفاع در حین کار

سلام. من از طبقه 5 ساختمان در حال بتن ریزی به داخل پمپ بتن واقع در طبقه همکف ساختمان سقوط کرده که بر اثر آن ضربه مغزی شده و یک هفته در کما بودم و جمجمه ام از سه جا شکسته و جراحی شدم. ساق پای چپ، مچ دست چپ، انگشت کوچک دست چپ و همچنین لگن مقدار جزئی و دو تا از مهره های گردنم آسیب جزئی دیده اند. میخواستم بدونم از طریق بیمه ... پیگیری کنم یا از طریق شکایت به دادگاه؟ دیه من حدودا چقدر میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما بهتر است ابتدا از طریق بیمه اقدام نمایید و اگر نتیجه نگرفتید می توانید شکایت نمایید