مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث برادر ناتنی

با عرض سلام و خسته نباشید.
من یک برادر بزرگتر از خودم دارم که از زن اول پدرم هست و از حدودا 2 سالگی حضانتش با مادربزرگم بوده و پیش ما نبوده و نیومده. شاهد هم هست که مادربزرگم به زور برادرم رو از پدر و مادرم گرفته.
میخواستم بدونم الان برادرم از پدرم ارث میبره یا نه؟
اگر که ارث میبره، اگر هیچ سند ثبتی و قولنامه ایی به نام پدرم نباشه چطور؟ میتونه از ما به خاطر ارث شکایت کنه یا نه؟
در ضمن برادرم الان 28 ساله هست.

پاسخ ها :

سهم الارث برادر ناتنی ارث پدری ارث