مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قاضی

با سلام. یک فردی که از اینجانب مبلغ 135 میلیون تومان دریافت کرد که از سفارت آلمان در تهران برای من، همسرم و پسرم ویزای آلمان صادر کند. با توجه به گفته های خودش که گفت توسط افرادی که در سفارت دارد برای ما ویزا میگیرد. پس از گرفتن ویزا در پاسپورت های ما هنگام برنامه ریزی خروج از ایران برای ما بلیط مسیر مشهد به تاجیکسان و از آن جا‌ به آلمان بلیطی که صادر کرد در بلیط ها از تاجیکستان به مسکو و از مسکو به آلمان صادر کرد ولی پس از رسیدن در مسکو هنگام اعلام ساعت حرکت پس از توقف چند ساعته در صف چک بلیط و پاسپورت پلیس متوجه شد ویزا ها جعلی هستن و ما را برگرداندند که پس از برگشتن به ایران از آن دلال ادعای پس گرفتن پولم را نمودم ولی زیر بار نرفت. شکایت کردم پاسپورت ها را وزارت خارجه جهت استعلام ویزاها به سفارت آلمان فرستاد که جواب آمد ویزا ها جعلی هستن و‌ این سفارت هیچ گونه ویزایی تاکنون برای این سه فرد نامبرده صادر نکرده است. خلاصه پس از یک پروسه دو ساله در دادگاه اهواز رای صادره توسط قاضی با آن همه شواهد و پرینت پرداخت هایم به حساب آن شخص و اعترافات صوتی ضبط شده روی CD از وی و مکتوب کردن آن ها دست آخر قاضی 3 حکم دو ساله زندانی برای وی صادر کرد که طبق بخشنامه و قوانین جدید صادره در کم کردن و خریدن سال های زندانی دولت دو فقره از احکام صادره زندانی وی را که هر کدام به مدت 2 سال بود را یک ملیون و هشتصد هزار تومان خرید و یک حکم دو ساله را هم تعلیقی صادر کرد و از همه بدتر این که در این حکم صادره کیفری برای خسارت مالی من قاضی حکم رد مال صادر کرد. لذا عاجزانه تفاضای کمک از شما دارم. با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به عنوان اتهامی شخص مذکور که با جعل ویزا از شما وجه دریافت نموده مطابق قانون تشدید مجازات مرتکبین کلاهبرداری علاوه بر محکومیت به حبس یا جزای نقدی شخص کلاهبردار به رد مال محکوم خواهد شد ولذا شما میتوانید در مرحله اجرای احکام حکم توقیف اموال ایشان معادل وجه کلاهبرداری شده را اخذ کنید ودر نهایت بعلت عدم دسترسی به اموال ایشان حکم جلب وی را بابت عدم پرداخت رد مال درخواست نمایید