مشاوره حقوقی رایگان - ادامه پرداخت بیمه

سلام. بنده 25 سال سابقه پرداخت بیمه دارم. از اول اردیبهشت ماه 99 تعدیل نیرو شدم. به علت بالا بودن سن ( 51 سال ) نتونستم جایی استخدام بشوم. الان برای ادامه پرداخت بیمه به صورت اختیاری چه کار باید بکنم؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید می رفتید دنبال بیمه بیکاری!!!! بعد برای پرداخت اختیاری در خواست خود را به کارگزاری بیمه بدهید