مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دیوان عدالت اداری

با توجه به قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، مستدلا موارد صلاحیت و یا عدم صلاحیت دیوان
عدالت اداری را در دعاوی زیر بیان فرمایید:
1 -قاضي دادگاه تهران به استناد تصميم قاضي دادگاه تجديد نظر کرمان، مبني بر عدم اجراي آيين نامه خالف قانون دولت، از
اجراي آيين نامه مذکور در پرونده تحت نظر خود، امتناع ورزيده است.
2 -کارمند پيماني سازمان حفاظت از محيط زيست، از تصميم صادره از دادگاه انقلاب مبني بر انفصال موقت وي به ديوان شکايت
نموده است.
3 -الف )کارگر( به طرفيت وزارت نيرو )کارفرما( به استناد عدم پرداخت حداقل قانوني دستمزد، در ديوان طرح دعوا کرده
است.
4 -شرکت ملي فولاد ، ابطال مناقصه اي در وزارت صنايع را از ديوان به دليل خارج بودن آن از حدود صلاحیت مديران آن
وزارتخانه درخواست نموده است.
5 -درخواست ابطال اساسنامه شرکت ملي صنايع پتروشيمي- که با اجازه مجلس شوراي اسلامي به تصويب هيات وزيران رسيده-
در ديوان مطرح گرديده است.
6 -يک دانشجو به دليل »عدم صدور گواهي فراغت از تحصيل خود« به طرفيت رييس دانشگاه ... در ديوان اقامه دعوا
نموده است.
7 -گروهي از چايکاران مازندراني، صدور دستور موقت ديوان به منظور منع مجلس شوراي اسالمي از بررسي طرح واردات
چاي در صحن علني را خواستار شده اند. ديوان شکايت را پذيرفته است.
8 -يک کارمند درخواست ابطال کيفرخواست صادره از دادستان شهرکرد مبني بر »احراز مجرميت کارمند متهم و درخواست
صدور حکم به محروميت وي از تصدي به مشاغل حساس در سطوح مديريت و بالاتر « را به عنوان تضييع حقوق استخدامي
خود در ديوان مطرح نموده است