مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو با وجود عیوب پنهان کشف شده قبل مراحل سند.

با سلام و احترام و تشکر از نیات خداپسندانه شما عزیزان و عوامل محترم دادراه.
در هفتم بهمن 99 یکدستگاه پژو405 از نمایشگاه خریدم که سند به نام کس دیگری است و بعد از دو بار وکالت بلاعزل و دست به دست شدن و در نهایت طی یک قولنامه عادی به بنده فروخته شده و از ثمن معامله مبلغ 4 میلیون تومان بابت انتقال سند نگه داشته ام. حدود ده روز بعد از معامله و تحویل خودرو متوجه عیوب اساسی در موتور و نیز ایرادات متعدد در بدنه خودرو شدم که فروشنده خودرو که دلال هست قبول به عودت مابه التفاوت قیمت خودرو نشده و نیز اظهارنامه الزام به انتقال سند با شرط تسویه حساب به من ارسال کرده و متقابلا من نیز مجبور به شکایت با عنوان عیوب پنهان و تامین خواسته شدم. و دو روز بعد از شکایت و ارسال اظهارنامه ، به بنده زنگ زده و تهدید به توقیف خودرو کرده است.
1- با توجه به اختلاف حساب بموجب عیوب پنهان و انتظار برای رای شورای حل اختلاف ، آیا صاحب پلاک میتواند نسبت به توقیف خودرو اقدام کند؟
2- با توجه به احتمال فسخ قرارداد به موجب عیوب پنهان ، آیا به صلاح هست که بنده نسبت به تعویض پلاک اقدام کنم؟

پاسخ ها :

تنظیم سند خودرو عیوب پنهان خودرو خریداری شده تعویض پلاک خودرو معامله خودرو خودرو