مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سرپرستی کودک

با سلام. میخواستم بدونم برای گرفتن سرپرستی یک بچه، آیا نیاز به گرفتن وکالت و یا دادن وکالت زن به مرد می باشد؟ همسرم به من گفته که باید به او وکالت بدهم.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اخذ سرپرستی فرزند نیاز به موافقت زوجین دارد که خود تا شخصا میتوانید به همراه همسرتان با وی همکاری کنید و بهتر هست وکالت ندهید و شخصا تعامل داشته باشید