مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ارگان دولتی

باسلام
بنده درتاریخ 93/06/1 به علت جرمی به زندان افتادم و پس از گذراندن 6ماه حبس در زندان ... ... در تاریخ 93/11/29 قاضی پرونده با رای بازی(زندان کاری) بنده موافقت نمودند و طبق ارسال نامه به زندان مسئولین زندان مییایست بنده را در تاریخ فوق الذکر به زندان کاری منتقل مینمودند ولی به خاطر پایان وقت اداری بنده را با توجه به موافقت قاضی انتقال ننمودند و متاسفانه در همان شب در داخل زندان دعوایی بین دونفر دربالای تخت بوجود آمد و چون بنده در وسط این افراد بودم توسط یکی از دعواکنندگان به پایین پرتاب شدم که دوربین های حفاظتی هم این گفته را برای مسئولین ثابت نمود و در اثر این پرتاب پاشنه پای چپ بنده شکست و همان شب توسط ماموران زندان به بیمارستان اعزام شدم. چون بنده از عواقب شکستگی پاشنه خبر نداشتم فرد خاطی را بخشیده و رضایت دادم اما باتوجه به اینکه قاضی پرونده رای بر انتقال بنده داده بود و مسئولین زندان اجرای آن را توسط عوامل زندان به تعویق افتاده آیا من میتوانم العان از زندان ... ... به خاطر قصور در انتقال که باعث جراحت و شکستگی پاشنه پا که از شکستگی های شدید و بهبود نیافتنی است شکایت نمایم؟ چرا که با گذشت 3سال از شکستگی پاشنه پا هنوز بهبودی کامل بدست نیامده و طبق نظریه پزشک متخصص لنگیدن پا و تورم عضو شکسته شده به خاطر حساسیت پاشنه پا تا آخر عمرگریبان گیر بنده خواهد بود. آیا درصورت شکایت میتوانم از دادگاه مدارک مربوط به نامه انتقالی و تاریخ آن اقدام نمیایم؟درصورت شکایت آیا گرفتن وکیل لازم است ؟
ممنون از راهنمایی و محبتتان

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اولا مرجعي را نميتوان با عنوان فوق طرف قرار داد مگر در صورت تخلف از قانون و در پرونده شما قصوري انجام نشده فقط به دليل ابنكه خارج از وقت اداري بوده انتقال شما به وقت ديگري ان هم با اذن قاضي پرونده موكول شده شما فقط ميتوانيد از طرفين درگيري ان هم در صورت عدم دادن رضايت به ايشان شكايت نماييد

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.شمارضایت دادین.اثباتش سخته