مشاوره حقوقی رایگان - قانون سه چهارم خدمت سربازي

با سلام. آيا بخشنامه تبديل وضعيت فرزندان ايثارگران با حداقل ٦ ماه حضور داوطلبانه در جبهه شامل قانون و راي ديوان عدالت اداري مبني بر اختصاص سه چهارم خدمت سربازي در جبهه ها به صورت داوطلبانه محسوب مي شود، مي باشد يا فقط براي شخص رزمنده است نه فرزند وي؟

پاسخ ها :

بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران قانون سه چهارم خدمت سربازی تبدیل وضعیت کسر خدمت سربازی