مشاوره حقوقی رایگان - مفقود بودن زن

سلام. من 5 سال هست با آقایی هستم که چند ماه پیش با هم نامزد کردیم. این آقا حدود 8 سال پیش عقد یک خانم در اومدن ولی بعدش اون خانم نقل مکان کردن و هیچ اطلاعی از ایشان ندارند و هیج تمایلی هم به زندگی با ایشان نداشتند ولی هیچ وقت برای طلاق اقدام نکردند. حالا اگر بخواهد طلاق بگیرد، چطور باید اقدام کند؟
میشه غیابی طلاق بگیرند؟ با این خانم اصلا زندگی نکردند و رفتند و خبری از مکانش ندارند.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می تواند زن را طلاق دهدباید دادخواست بنویسد ودرخواست صدورگواهی عدم امکان سازش از دادگاه خانواده نماید