مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

دو ماه پیش با شتر تصادف کردیم من سرنشین بودم راننده دوستم بود تو دادگاه چون شب بود مقصر صددرصد صاحب شتر بوده و صاحب شتر هم پیدا نشده الان هم دادگاه قرار منع تعقیب داده.. من الان میتونم از راننده شکایت کنم دیه خودمو از بیمه بگیرم؟؟ چه راهای برای گرفتن دیه ام هست؟؟

پاسخ ها :

عصمت عبدالرزاق

سرکار خانم عصمت عبدالرزاق :

با درود
چون مقصر صد در صد صاحب شتر بوده و رأی علیه ایشان صادر شده میتوانید با کلیه مدارک دیه خود را از صندوق جبران خسارتهای بدنی اخذ کنید . موفق باشید