مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت پلاک قدیم

سلام. من 16 سال سن دارم و عاشق موتور سیکلت هستم.
رانندگی با موتور سیکلت را 4 سال هست یاد گرفتم و اصلا اهل سرعت و حرکت نمایشی نیستم.
الان میخوام موتور سیکلت بخرم اما بودجه برای پلاک ملی ندارم و فقط پلاک قدیم میتونم بخرم.
تا 18 ساله هم نشوم از محله بیرون نمیرم و فقط داخل محله خودمون دور میزنم.
میخواستم بدونم اگر این موتور رو از من بگیرن چون پلاک قدیم هست، بعد میتونم موتور رو دوباره پس بگیرم (مدارک تکمیل هست)
اگه موتور رو دست خودم مامور گرفت آیا باز پس میدهند؟
چطوری خانواده رو برای خرید راضی کنیم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
1-اگه موتورتونُ بگیرن چون گواهینامه ندارین دیگه بهتون پس نمیدن
تا برید اول گواهینامتونُ بگیرید و بعدش برید واسه تبدیل کردن پلاک و غیره
2- راضی کردن خانوادتونم دیگه در حیطه تخصص من نیست