مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پارکینگ

با سلام. من صاحب یک طبقه از 4 طبقه آپارتمانی هستم که 3 طبقه که من نیز شامل آن ها هستم دارای پارکینگ بدون مزاحم می باشند. این آپارتمان انباری ندارد .بنده میخواهم اقدام به ساخت انباری در پارکینگ با استفاده از آهن و ورق آلمینیوم در قسمت پارکینگ خودم و برای خودم بدون ایجاد مزاحمت برای کسی کنم. حال میخواهم بدانم :
1. ایا این کار با گرفتن اجازه و رضایت تمامی همسایگان قانونی است؟
2. آیا بدون گرفتن رضایت از همسایگان و طبق شرایط گفته شده میتوانم اقدام به ساخت کنم؟
3.با چه نوع مصالحی و در چه مکان از ساختمان ( پارکینگ یا پشت بام یا حیاط ) میتوان اقدام به ساخت کرد که این کار قانونی باشد؟
4. برای اقدام و ثبت قانونی برای این کار باید به کجا و با چه شرایطی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

1/خیر 2/خیر 3/در هیچ کجا 4/باید ابتدا از شهرداری مجوز بگیرید