مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره برای تبدیل وضعیت

باسلام . بنده از سال 1378 در وزارت کار مشغول شدم که مدرکی د این خصوص ندارم و یکسال بیمه نیز بر بنده واریز نشد و بصورت چک حقوق بنده را واریز مینمودند. و در سال 1379 بصورت پیمانکاری با بنده قرارداد که قرارداد موجود میباشد و در سال 1380نیز همین طور قرارداد پیمانکاری منعقد شد ولی از سوابق آن به بنده چیزی ندادند و همین طور تا مهرماه 81 طبق روال مشغول بکار بودم که با انتقال به اداره کل کار زنجان از مهرماه 81 با بنده قرارداد منعقد شد و تاکنون بصورت قراردادی مشغول فعالیت میباشم . خواهشمنداست راهنمایی فرمایید چطور میتوانم تبدیل وضعیت بشوم ضمنا بنده دارای سهمیه معلولین عادی میباشم.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما باید دادخواست تنظیم کنید بطرفیت اداره محل خدمت ودر دیوان عدالت اداری.موفق باشید