مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام. من یک تانکر آب در عسلویه دارم که راننده روی آن کار می کند. در مورخ 97/4/24 ساعت 4 عصر راننده من که گواهینامه و بیمه ثالث داشته با یک موتوری تصادف می کند و بدون این که متوجه بشود صحنه را ترک می کند. موتور سوار بعد از چهار ماه آبان 97 شکایت می کند و راننده هم با من شهریور 97 تسویه می کند و میرود و دسترسی به او ندارم.
هم اکنون دادگاه ماشین من را توقیف کرده و گفته تا راننده را نیاوری، ماشین توقیف می مانند. من از لحاظ قانونی چی کار باید بکنم؟
البته شاهد دقیقی هم هنگام حادثه وجود ندارد.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
خودروبعنوان وسیله وقوع جرم توقیف شده وازادکردن ان باصلاحدید دادرس است،شاید بتوانید باپرداخت خسارت حادثه دیده زمینه ازادسازی خودرورابانظردادرس فراهن نمایید