مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین موروثی

با سلام. پدربزرگ پدرم حدود 100 سال پیش فوت کردند. و اهل جورقان همدان بودند. ایشان منزل مسکونی داشتند و حدود 17-18 هکتار زمین در اطراف فرودگاه همدان. دو فرزند داشتند. یک فرزند پسر و یک فرزند دختر. فرزند دختر مادر پدرم بود. دایی پدرم در زمان حیات سهم مادربزرگم را نداد . و مادربزرگم هم در سن پایین از دنیا رفت. در حالی که همسرش یعنی پدر پدرم زنده بود. و دوباره ازدواج کرد و صاحب فرزندان دیگری شد. در سی سال اخیر بارها پدرم به منزل پسر دایی هایش که زمین را غصب کردند رفت و درخواست تقسیم کرد. آنها گفتند حق با شماست چنین زمینی هست اما از راه قانون اقدام کنید. در حالیکه هیچ گونه همکاری نکردند حتی از دادن وصیت نامه پدربزرگم امتناع کردند. تنها مدارکی که داریم. گواهی فوت پدربزرگ پدرم-مادر پدرم و پدرپدرم هست به همراه یک استشهاد محلی که میگوید پدربزرگ پدرم در فلان منطقه زندگی کرده و فوت کرده و اسمی هم از زمین در استشهاد نیست. چون محلی ها به هیچ عنوان همکاری نمیکنند. پدرم جای تقریبی زمین را میداند اما جای دقیق دقیق را نمیداند. با یکی دو نفر مشورت کردیم میگن اول برید انحصار وراثت بگیرید. اما با توجه به کمبود مدارک قبلا اقدام کردیم و از استشهاد محلی ایراد گرفتن و گفتن باید چند تا آدم خیلی پیر امضا کنن. آیا بجای گرفتن انحصار وراثت چون حتی قاضی شورای حل اختلاف آن محله هم همکاری نمیکند میتوان مستقیم به دادگاه همدان برویم و شکایت کنیم تا دادگاه دستور استعلام و .... را صادر کند؟ اصلا آیا با این اوصاف امیدی به گرفتن زمین هست یا منصرف بشیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت نمایید و برای گرفتن مدارک و کپی شناسنامه متوفی و گواهی فوت می توانید به اداره ثبت مراجعه نمایید