مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان کل دیه

با سلام
بنده تصادف کردم و پزشک قانونی موارد زیر رو برام نوشته راهنمایی کنید که چقدر میشه یا چطوری محاسبه میشه.

1- جراحت بخیه شده(دامیه) سمت راست خارج جلوی سر،پیشانی راست،داخل ابروی راست،پلک فوقانی راست،سمت راست داخل جلوی سر( هر کدام جداگانه).
2- جراحت( دامیه) سمت راست زیر چشم راست،گونه راست،سمت راست صورت،پره چپ بینی و خارج چشم راست (هر کدام جداگانه).
3- ساییدگی (حارصه) شقیقه سمت راست،پیشانی سمت راست،بینی،پشت ران راست،خارج بالای ران راست،پایین جلوی ساق راست،داخل ران راست،جلوی ساق راست،داخل پایین زانوی راست،داخل کف دست راست،خارج کف دست راست،جلوی بند دوم انگشت دوم دست راست(هر کدام جداگانه).
4- کبودی ابروی فوقانی چشم سمت راست،سر شانه چپ،جلوی شانه راست،داخل زانوی چپ و پشت شانه چپ(هر کدام جداگانه).
5- سیاه شدگی زی چشم راست
6- خونریزی متوسط ملتحمه چشم راست

جراحت های بخیه شده(دامیه) خارج جلوی سر،پیشانی راست،داخل ابروی راست،پلک فوقانی راست در (بند یک)،جراحت دامیه خارج چشم راست(بند دو)،بنا به تبصره 4 ماده 709 بهبود یافته اند.
عرش بند ششم به میزان 0/3 درصد از دیه انسان کامل تعلق میگیرد. بقیه ضایعات دیه مقدار دارد.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام مراجعه کنید به اجرای احکام کیفری محاسبه میکنند