مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت

سلام من خانم 40ساله متاهل هستم یک خواهر محجور دارم که با رضایت همسرم و برادرهایم برای گرفتن قیمومیت خواهرم از دادسرای سرپرستی اقدام کردم اما دادگاه درخواست من رو رد کرده و از خود دادگاه قیم نصب کرده و هر چی من سوال کردم چرا من رد صلاحیت شدم گفتن بخاطر تحقیقات محلی حالا سوال من اینه که من می تونم اعتراض به رای دادگاه داشته باشم چون من هیچ یک از موارد رد صلاحیت رو ندارم و خودم رو نسبت به خواهرم از هر حیثی دلسوزتر از هر کسی میبینم
لطفا من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولامطابق ماده 1232قانون مدنی
با داشتن صلاحیت برای قیمومت، اقربای محجور مقدم بر سایرین خواهند بود.
ثانیا با توجه به اینکه رضایت همسرتان را بابت قیومیت اخذ نموده ایید نصب شما بعنوان قیم منع قانونی ندارد
ثالثا موارد عدم نصب قیم مواردی است که مثلا مرتکب جرم شده باشید وپرونده کیفری داشته باشید ویا با شخص محجور دعوی داشته باشید. البته این اختیار برای اداره سرپرستی هست که کسیی که بعنوان قیم انتخاب میشود صلاحیت وی احراز شود در کل عدم نصب شما بعنوان قیم قابل اعتراض نیست