مشاوره حقوقی رایگان - هک

سلام. وقتی هکرها از اکانت روبیکای من سو استفاده کرد ، من موفق شدم که با اون حرف بزنم...
الان کمی اطلاعاتی ازش دارما ، مثلا :« اهل کدام استان _ سن _ نام _ عکس و شما هم تلفن هایش »
من این اطلاعات که از خودش پرسیدم ، اون هم جواب داد...
می‌گفت خیلی ها رو هک کرده که من اصلا ارزش هک کردنی براش نداشتمو ...
من فقط از یه چیزی میترسم ، از این میترسم که پرونده‌ای تشکیل بشه و بعد توی آینده برای من مشکل ساز باشه... من فقط از این میترسم

پاسخ ها :

شکایت از هکر هک جرایم اینترنتی