مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک و نیامدن به مراکز تعویض پلاک

شخصی مصر و اصرار بر این داشت که خریداره مبلغ رو با شرایط ماشین از نظر فنی و ‌رنگ و .. توضیح دادم که در نهایت 4 م تخفیف گرفتن و از مشکلاتش گفت و به توافق رسیدیم ... با مبلغ 31میلیون تومان که 17 م قرار نقدی و مابقی تا دوماه بدون سود که خریدار 5ماهه موافق بود که ماهانه با توافق و پیشنهاد خودش با سود 3% و اجاره به شرط تملیک و 5فقره سفته برای دهم هرماه و یک چک بابت ضمانت که متعلق به مادرشون بود توافق و شرط بنده ابتدا تعویض پلاک و بعد از اتمام اقساط سند قطعی رو انتقال بدم و فقط کارت ماشین و بیمه و سوخت و معاینه فنی با حضور خریدار انجام شد و یک نوبت تعویض پلاک باطل شد به دلیل شلوغی مراکز فنی و 6/000/000 تومان پرداخت کردن و در پارکینت دوقبضه شد و فرادی اون روز به سختی و تراکم حجم مراکز معاینه فنی نرسیدیم برای فک پلاک .. اجاره به شرط تملیک با دست خودش مکتوب شده و به هر نحو یا دلیلی در صورت فسخ معامله 30% ضرر و زیان گذاشتن ایشون. 9/500/000 دیگر پرداخت کردن و پشت قولنامه ساعت و تاریخ تحویل و روز تعویض پلاک با حضور شاهدین و‌ داور مرضی الطرفین و شهود انجام شد و فرمودند که تو‌ این تایم حداقل رادیاتور بخاری رو تعویض کنند ..... مبلغ 1/500/000 تومان بدهکار و 5فقره سفته و یک فقره چک مادرشون هم در تعویض پلاک تحویل فروشنده بدهند که ایشون پشیمون شدن بنا به دلایل غیر منطقی و مکاتبه قضایی ارسال کردند به عنوان (تدلیس در معامله) که جواب ایشون رو ارسال کردم و پیرو مذاکرات روز 1399/10/09 ساعت 16 برای حل مشکل و فسخ معامله تشریف نیاوردن که در صورت جلسه در حضور شهادت شهود تنظیم و پیوست مدارک کردم که وکیل ایشون با بنده تماس گرفتن و گفتن خوشحالم که با توافق و رضایت فسخ بشه و قبول کردم ولی تشریف نیاوردن.. شکایت کیفری مطرح به عنوان تدلیس در معامله در دادگستری شهر قدس بر علیه اینجانب تنظیم و در وقت فوق العاده در شعبه 2 دادیاری رای صادر شده بدون اینکه باخبر باشم که رای به نفع اینجانب صادر شده و قرار منع تعقیب از سوی شاکی بر علیه اینجانب صادر شده و طرح دعوی خریدار رو رد کرده ... چندین بار برای کسب تکلیف تماس گرفتم که خریدار که مدارکی که ذکر شده و خودرو رو در مرکز تعویض پلاک حضور بهم نرسانده
شرط اصلی بنده فک پلاک بوده که حدودا یکماه میشه که نه به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمیکند و صبر اینجانب دیگر از حد و اندازه گذاشته و با دست خط خودش قولنامه رو تنظیم کرده و به شرایط متن قرارداد پایبند نبوده و خیانت در امانت مرتکب و سرقت نیز یا سو استفاده از پلاک هم میشه لحاظ کرد که انشالله اینطور نباشه و جوانی کرده

لذا با توجه به رای دادگاه شعبه 20دادیاری که خریدار محکوم شده است تقاضا دارم که بنده حقیر رو راهنمایی جهت طرح دعوی تفهیم و راهنمایی کنید
از صبر و متانت و شکیبایی اساتید و وکلای محترر دارم و بهترین و اصولی ترین راه را به بنده حقیر استدعا دارم با تشکر از طرف بنده خداوند مهربان

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، چنانچه فک پلاک نشده، خودرو رو توقیف کنید. واگر رای منع تعقیب دارید اعلام فسخ کنید ومطالبه به نرخ روز وخسارت ووجه التزام مقرر در قرار داد رو هم بخواین