مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ملک فروخته شده متوفی

سلام پدر همسر بنده مجتمع ساختمانی رو مشارکت در ساخت داشته و پس از تکمیل قبل از اینکه سند صادر شود با مبایعه نامه با کد رهگیری فروخته و خریدار مستقر میباشد و ساکنین نیز شهادت خواهند داد که فروخته حالا برای انحصار وراثت اقدام کردند دارایی میگه به همه اموال چون سند رسمی نخورد مالیات تعلق می‌گیرد در صورتیکه ملک در زمان زنده بودن ایشان توسط خودش فروخته شده چرا باید مالیات بر ارث زده شود و فقط مالیات نقل و انتقال تعلق میگیرد آیا ماده قانونی برای ارائه وجود دارد ممنون میشم راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ملاک محاسبه مالیات بر ارث املاک ثبتی زمان فوت هست و بر بقیه تعلق نمیگیرد.