مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستأجر

سلام ، ببخشین سوالی داشتم ، ما یک منزل مسکونی رو دو سال پیش اجاره دادیم و بعد از پایان یک سال به خاطر کرونا اجاره رو تمدید نکردیم و پنج ماه پیش می‌خواستیم اجاره رو تمدید کنیم که مستأجر امتناع ورزید و به بنگاه نیامد ،بعد از این آقا پنج ماه قبل شکایت کردیم در شورای حل اختلاف و شورای حل اختلاف به ایشون چهار ماه وقت دادن، الان یک ماه از از وقتی که داده شد میگذره ، دوباره رفتیم شورای حل اختلاف برای گرفتن دستور تخلیه ، شورای حل اختلاف نامه دادن پاسگاه محل برای ابلاغ تخلیه منزل مسکونی، باز هم تخلیه نکرد و دوباره پاسگاه محل صورتجلسه رو به حل اختلاف فرستاد ، حل اختلاف رفتیم دوباره نامه داد به پاسگاه محل و اون رو هم امروز دادیم ، مستاجر حل اختلاف رفته و وقت خواسته پونزده روز که قبول نکردن ، چقدر کار مونده برای بیرون کردن مستاجر، ایا نماینده حل اختلاف برای اجرای دستور تخلیه هم به منزل مسکونی می اید، وسایل داخل خانه رو بعد اینکه نماینده حل اختلاف آمد کجا گذاشته میشود؟ ایا شورای حل اختلاف مکانی را برای گذاشتن وسایل مستأجر در نظر گرفته است یا نه، ممنون میشم که راهنمایی فرمایید، با تشکر

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بعد از اخطار حکم تخلیه صادر و پرونده به اجرای احکام میرود وبرای وسایل شما باید یک امین معرفی کنید تا وسایل بعد از صورت برداری به او سپرده شود