مشاوره حقوقی رایگان - اجرای پخ

پلاک بنده دونبش از یکطرف به کوچه 10 متری و از یکطرف به فضای سبز میباشد ، که بین پلاک و پارک یک پیاده روی 2متری میباشد ، سواره رو ممنوع هست، برای بنده 2*2 اجرای پخ زده اند که به نظر زیاد میاد ؟ اصلا اجرای پخ برای بنده صحیح است ؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگر شهرداری اینکاررا کرده میتوانیددرصورت حل نشدن قضیه به دیوان عدالت اداری از تصمیم شهرداری شکایت کنید.