مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف از راننده مقصر

با سلام. من دیشب یک تصادف داشتم که طرف مقابل با سرعت بالا مست زده به گارد ریل و بعد از جدا شدن گارد ریل و پرت شدن اون به طرف مقابل بزرگراه در لحظه به ماشین من برخورد میکنه و کلا جلو ماشین صدمه میبینه. بعد از حضور راهور و ثابت شدن مستی طرف مقابل پلیس گفت که بیمه طرف، خسارت ماشین من رو نمیده و ماشین من صفر کیلومتر هست و باید خسارت ماشین رو طرف نقدی پرداخت کنه. یک راهنمایی میخواستم بدونم باید چی کار کنم طرف مقابل زیرش نزنه؟ در ضمن پلیس گفته اگر زیرش زد باید شکایت کنم فعلا نه و کروکی هم زمان شکایت ارائه میده. آیا درست هست؟
چی کار کنم که سریع تر به نتیجه برسم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بیمه طرف مقابل مکلف است خسارت شما را بدهد و سپس به راننده مقصر مست بابت پول داده شده به شما رجوع کند