مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه معوقه

با سلام
من سالها پیش از همسرم جدا شدم و طبق حکم دادگاه ماهیانه 150 هزار تومان باید پرداخت کنم اما چون از نظر روانی تحت نظر پزشک هستم و دارو مصرف میکنم نمیتونم سر کار برم و مهریه و نفقه فرزندانم رو پرداخت کنم البته مقداری از مهریه رو خانوادم پرداخت کردن اما با این تورم دیگه قادر به پرداخت نیستند از این طرف هم همسرم سابقم تهدید کرده که چون 3 ساله مهریه پرداخت نشده جلبتو میگیرم و میفرستمت زندان چون من بیمار هستم و توان ندارم از شما خواهش میکنم راهنماییم کنید ایا ایشون میتواند حکم جلب و زندان برای مهریه معوقه بگیرد ؟من چه راهی دارم با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله می تواند شما باید بدهی معوقه رو بدید و برای اقساط بعدی دادخواست تعدیل و اعسار بدهید