مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف وثیقه

سلام، پدر من چندسال پیش با سه تاسرنشین تصادف کردن، ماشین بیمه نبود، یکی از سرنشینها فوت کرد و دونفر دیگه که خواهرومادر فرد فوت شده بودن زخمی شدن، وعمویم برای آزادی پدرم سند گذاشت، فرزندان مرحومه رضایت دادن ولی پدر مرحومه از طرف مادر و خواهر شکایت کردن، پدرم دوسال پیش فوت شدن و شاکی ها رضایت نمیدن که سند آزاد بشه، ماهم پولی نداریم که پرداخت کنیم، قاضی میگه باید از سندبرداریم.. ما باید چیکار کنیم که سند ضبط نشه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام پرونده باید توسط وکیل مطالعه و سپس اظهار نظر شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام با عنایت به وجود و اثبات دین این رویه اینگونه است که میزان طلب از سند برداشته می شود و مابقی به مدیون عودت می شود اما اگر معادل سند یا با تراضی طلبکاران مبلغی کمتر از سند به حساب دادگستری واریز گردد امکان آزاد سازی ملک وجود دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام. با توجه به اینکه مقصر حادثه فوت کرده اند پرونده در دادسرا بسته خواهد شد. منتها طرف مقابل میتواند علیه وراث مرحوم طرح دعوی کند
با توجه به اینکه خودرو فاقد بیمه بوده میتوانید در مقام دفاع جلب ثالث صندوق نموده
جهت راهنمایی مفصل در خدمتتون هستم