مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام خودرو اینجانب بدلیل نگهداری مشروب دستساز که درداخل خودرو مشروبی نبوده شرب هم انجام ندادم منجر به توقیف شد بدون رسید خودرو فوق جز تاکسی تلفنی اسنپ است یکسال زندان بدل از جریمه به حداکثر رسیده متحمل حبس شدم پس از آزادی اجرای احکام حساب های مرا منوط به سیصد میلیون واریزی نمود ازطرفی خودرو را دصدور مصادره واز تمکین به قانون مستثنیات دین استنکاف ورزید لطفا کمک کنید ممنونم

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

خودرو اگر در اثر تحصیل مال از طریق جرم ارتکابی نباشد نباید توقیف شودوخلاف قانون میباشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرواقعا مشروب نبوده که می بایست برایت صادرشود.

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

اجرای احکام فقط میتونه مفاد حکم را اجرا کنه.خارج از حکم نمیتونه.شما با ارائه مستندات اعاده دادرسی کنید برا ماشین

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

باید آرای صادره بررسی بشه

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درصورتی که درحکم قیدشده باشد جزای نقدی و حبس توامان اعمال می شود وظاهراتنهاحکم به حبس داده شده است بنابراین بایددلیل پراخت این مبلغ مشخص شود،واینکه ایاخودرو بعنوان ابزارارتکاب جرم توقیف شده است یا خیر!