مشاوره حقوقی رایگان - دیدن آگهی الکترونیک قضایی

با سلام من وارد سامانه ثنا شدم قسمت ابلاغیه های من هیچی نبود ولی وقت رفتم سامانه آگهی الکترونیک قضایی و بازیابی اطلاعات رو زدم تعداد زیادی ابلاغیه بود که فقط مشابه اسم من بودن و هیچ ارتباطی به من نداشتند
من اون هارو مشاهده کردم بعد دیدم نوشته این افراد تحت تعقیب هستند حالا چون من آگهی رو دیدم برای من مشکل ساز میشه؟ اصلا نباید وارد این قسمت شد؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ظاهراسامانه برای ورود نیازبه رنزشخصی دارد این رمزبه شماره موبایل ثبت شده ارسال می شود،بناب لین ولوباوجودتشابه اسمی امکان بروزچنین خطایی بعیداست
درهرحال چنین عملی به عنوان جرم درقانون تعریف نشده وجرم نیازبه سوئ نیت دارد