مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری کارگر جهت اطلاع دادن به کارفرما در صورت عدم تمایل به همکاری از سه ماه قبل

با یک شرکت خصوصی قرارداد سه ماهه دارم و این شرکت از هر سه ماه با من قرار جدید می بنده . از من تعهد محضری گرفتن مبنی بر اینکه اگه چنانچه تمایل به همکاری نداشته باشم باید سه ماه قبل اطلاع بدم. اگه قرارداد من تموم شده باشه و من قرارداد جدید امضا نکنم و تمایل به همکاری نداشته باشم آیا شرکت می تواند از تعهد محضری استفاده کند. و اینکه آیا تعهد محضری در صورت تمام شدن قرارداد قانونی و نپذیرفتن قرارداد جدید که معلوم نیست چه شرایطی در آن قید خواهد شد قابل اجرا هست یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با اتمام مدت تمام قرارداد تعهد بی معنا می‌باشد