مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ضمانت

سلام ما سندی برای مرخصی زندانی گذاشتیم که ایشونم فوت کردن از دادگاه زنگ زدن برای ازادسازی سند میخواستم بدونم اگه نخوایم سندو ازاد کنیم جریمه میاد روش؟ چون سندو دربیاریم واسه کس دیگه دوباره ضمانت میذارن میخوام همینجوری بمونه فقط از جریمه میترسم که یه وقت زیاد نشه

پاسخ ها :

سند ضمانت زندانی عدم آزادسازی سند ضمانت آزادسازی سند وثیقه زندانی سند ضمانت