مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. پدرم با پدرخانم داداش بزرگم یک قطعه زمین جای مغازه شراکتی نصف به نصف داشته اند که الان ارثیه پدری طرفین شده. نصفه زن داداش مال خودش نصفه پدرم 5 تا داداشم با 3 تا آبجیم فروختن به من. داداش بزرگه نفروخت. حالا میگه تقسیم کنیم منم اجازه نمیدم سهمش با خانمش یکی بشه. خواستم از لحاظ قانونی راهنمایی کنید نسبت به تقسیم و ساختن ...

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام .اگر قابل تقسیم باشه که هرکس به سهم خودش بهش میدن و کسی نمی تونه مزاحم دیگری باشه و اگر قابل تقسیم نباشه باید دستور فروش از دادگاه بگیرید

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..اگر دادخواست الزام به تقسیم به دادگاه تقدیم کنه ارجاع به کارشناسی میده دادگاه ودرصورت تعذر تقسیم الزام به فروش میشید از طریق دادگاه