مشاوره حقوقی رایگان - شهادت پدرم

باسلام و خسته نباشید
پدر بنده در عملیات خیبر شیمیایی میشه از ناحیه صورت که بقول دوستانش صورتش تاول میزنه و به بیمارستان شهید بقایی اهواز میبرند ولی متاسفانه هیچ اسناد وجود نداره.
در عملیات بدر به علت اصابت ترکش به چشم و دست و شکم مجروح میشه که اسنادشون هست
در عملیات کربلا 5 دست راست از شانه و ترکش به کمر میخوره جدا میشه که اسناد هستن.
پدر بنده از سال 68تا71 جانباز 70درصد بود از سال 71تا98 به علت ناقصی پرونده درصد جانبازی 60 اعلام کردن در سال 98 کمیسیون 65 درصد اعلام میکنه بعد میگه مدارک شمیایی درست بشه 70درصد میشوی پیگیر بیمارستان بقایی اهواز شدیم گفت بعضی از پرونده ها زیرزمین بوده اب برد. پدر بنده در تاریخ 8 مهر 99 به رحمت خدا میره قبل از فوتش سیتی اسکن و ام ار ای و عکس هستی میگیرند که 5 ترکش تو کمرشون دیده میشه که توی پروندشان نیست بعد از فوتشون من پیگیر شدم فرستادن تهران پدر بنده را 70درصد اعلام کردند اما شهید اعلام نکردند اعلام پیگیرم که شهید حساب شود حالا چکار کنیم؟
طبق ایین نامه ماده 10 اگر درصد جانبازی کاهش یابد همان درصد قبلی ملاک میشود
سال88 کم کردن درصد جانبازی را ممنوع کردن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

احراز شهادت شهادت شهید جانبازی