مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام چرا جواب درستی به سوال من نمیدن
من در حال حاضر حقوق پدرم که ارتشی بوده را میگیرم و دفترچه بیمه از طریق حقوقش دارم اکنون در صیغه کسی هستم و باردار هستم میخاستم بدونم اگر ازمایشات بارداری را با دفترچه بیمه ام انجام بدم ایا اگر سازمان بدونن ک ازمایشات بارداری انجام میدم با دفترچه مستمری ام حقوقم قطع میشود؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

سوال شما ارتباطی به مباحث حقوقی ندارد و اصولا و قانوناً می بایست با ازدواج؛ بیمه شما قطع گردد