مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ ابلاغیه

سلام. من یک شکایت به دادگاه مفتح بردم از طریق دفاتر قضایی. بعد از دو هفته گفت مدارک ناقص هست با این که کامل بود. دوباره رفتم پیوست زدم و توضیح دادم که در اولی هم بود. الان 2 هفته دیگه مسافر هستم. میخوام بدونم چقدر تا ابلاغ طول میکشه؟ چون اگر بیش از 10 روز باشه من باید برم سفر. اون وقت چون خودم شاکی هستم، چطور تاریخ رو عوض کنم یا عذر رو مطرح کنم؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
چنانچه‌ شکایت‌ کیفری مطرح‌ کرده باشید ابتدا به کلانتری ارجاع‌ میشه و بلافاصله بعد ابلاغ بایستی مراجعه‌ کنید
معمولا زمان‌ زیادی از ثبت‌ شکوائیه‌ تا ارجاع‌ به‌ کلانتری‌ نمیبره