مشاوره حقوقی رایگان - کجروحیت در سربازی

با سلام و خسته نباشید. در تاریخ آذر ماه سال 1381 در بیمارستان ولیعصر ناجا به مدت 18 روز بستری شده. 5 روز استراحت در منزل و به مدت 4 ماه مراجعه به دکتر به خاطر اعصاب روان و بعد از آن خدمت سربازی من تمام شد. الان از همان مریضی درد میکشم. از آن روز هیچ مدارکی ندارم. مریضی اینجانب آسیب در زمان ماموریت در یگان ویژه استان تهران بود. الآن میخواهم از آن استفاده‌ای برای درمان یا گرفتن درصد مجروحیت بکنم. آیا پرونده ای در بیمارستان هست مراجعه کنم یا میتوانم از آن برای این کارها استفاده کنم؟ ضمن این که از بیمارستان نامه ای هم برای یگان خدمت میبردم. با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام به بیمارستان مربوطه مرجعه کنید حتما باید در بایگانی مدارکی موجود باشه