مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رفع مسدودی حساب بانکی

سلام. حساب بنده از طرف دادستانی کل کشور بسته شده بود. رفتم پیگیری کردم گفتن علت سایت شرط بندی بوده و تعهد دادم که ناخواسته بوده و گفتن برو و تکرار نکن. الان حساب من کی باز می شود؟ چند روز طول میکشد؟ راهی هست که حسابم زود تر باز شود؟

پاسخ ها :

مدت زمان رفع مسدودی حساب بانکی مسدودی حساب به دلیل عضویت در سایت شرط بندی مسدودی حساب رفع مسدوی حساب سایت شرط بندی