مشاوره حقوقی رایگان - 70 درصد نقص عضو

سلام من سال 98 تصادف کردم و ران پام از یه قسمت سه جاش شکست و پلاتین گذاشتن و دقیقا 10 ماه بعدش پام عفونت کرد و مجبور بودیم تا پلاتین رو خارج کنیم ولی پام به طور کامل خوب نشده بود و من الان یک سال و 2ماه میشه که تحت درمانم بعدش پزشکی قانونی نامه داد واسه دکترم تا توضیحات رو بنویسه دکتر گفته ربات pcl پاره شده و باید عمل بشه و بیمار 70٪ نقض عضوه و پزشکی قانونی هم تا 6ماه دوباره استراحت پزشکی داده واسم میخاستم ببینم دیه من چقدر میشه تازشم صورتمم زخم بود که پزشکی قانونی واسم زده حارصه

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

با سلام باتوجه به اینکه پا دارای قسمتهای متفاوت از جمله درشت و نازک نی و....میباشد باید نظر پزشکی قانونی و ببینی که دیه محاسبه بشه هرچند چون فعلا پزشکی قانونی براتون طول درمان گذاشته تا نظر نهایی اعلام نشود دیه رو نمیشه محاسبه کرد چون ممکنه نقض عضو داشته باشی که علاوه بر وبه چقدر آرش هم داره 09122654430