مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

بسمه تعالی
در سال 93 به همراه دوستم اقدام به خرید مشارکتی یک پلاک مسکونی نمودیم. در ابتدا میزان مشارکت هر شریک را دقیق و صریح مشخص ننمودیم. لیکن پرداختی دوستم 700میلیون تومان و پرداختی اینجانب 350میلیون تومان بود.
در منزل ساکن شدیم ولی بعدا معلوم شد سند ملک به میزان مبلغ 520 میلیون تومان در رهن بانک قرار داشته و فروشنده کلاهبردار بوده است.
لیکن بعد از چندین سال پیگیریهای قضایی هم به نتیجه نرسیدیم و نهایتا در سال97 قرار بر این شد که هرکدام با پرداخت مبلغی به بانک اقدام به تسویه و آزادسازی سند نماییم.
دوستم عنوان کرد که توانایی فراهم کردن 200میلیون تومان را دارد و من هم 320میلیون تومان اضافه کردم و از سند فک رهن به عمل آوردیم.
درحال حاضر نسبت سهم هرکدام از شرکا از منزل ، چند دانگ می باشد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

به نسبت درصدپرداختی خودتون در تعیین دانگ میتوانید توافق کنید