مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه نصب دوربین در آپارتمان

با سلام
هرینه نصب دوربین در آپارتمان می بایست بر اساس متراژ هر واحد محاسبه شود و یا جزو هزینه های نگهداری است و باید به طور مساوی تقسیم شود.
توضیح آنکه در این خصوص توافقی بین ساکنین انجام نشده و همگی تمایل دارند مطابق قانون در این خصوص اقدام نمایند.
با سپاس از شما.

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بین همه ساکنین به طور مساوی تقسیم میگردد.

یک وکیل

سلام با توجه به مشاعات بودن و غیر قابل کم و زیاد شدن
همگی به یک اندازه پرداخت کنید