مشاوره حقوقی رایگان - سایت ‌شرط‌بندی

سلام ‌من ‌یه ‌نوجوان ‌18 ساله ‌هستم ‌که ‌چند‌وقت ‌پیش‌ به‌ خاطر ‌تبلیغات ‌گسترده ‌سایتهایی ‌شرط‌ بندی ‌‌داخل‌ دو‌تا ‌سایت ‌شرط‌ بندی ‌ثبت ‌نام ‌کردم‌ ولی ‌هیچ ‌بازی ‌ای ‌انجام ‌ندادم ‌و ‌فقط‌ ‌‌و ‌فقط‌ ثبت ‌نام ‌کردم ‌و ‌بلا‌فاصله‌ بعد‌ از ‌ثبت ‌نام ‌به ‌خاطر ‌‌اینکه ‌از‌ یه ‌عالم ‌پرسیدم ‌که ‌ببینم ‌حلاله ‌یا ‌حرامه ‌‌‌و ‌اون ‌شخص‌ عالم‌ هم‌ گفت‌ حرامه ‌و ‌من‌ دیگه ‌نه ‌تنها ‌که‌ بازی ‌نکردم‌ حتی‌ دیگه ‌سمتش‌ هم ‌نرفتم ‌اما ‌نتونستم ‌حساب ‌خودم ‌رو ‌در ‌سایت‌ شرط‌ بندی ‌حذف ‌کنم ‌الان ‌میخوام ‌بدونم‌ که ‌من ‌از ‌لحاظ‌ قانون ‌مجرمم ‌‌یا ‌نه ؟‌

پاسخ ها :

عليرضا  انصاري

عليرضا انصاري :

استان :

خیر. با فرض صحت اظهارات جرمی متصور نیست. الا در صورت مرتبط کردن سایرین به یکدیگر