مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام من حدود 7سال پیش نامزد کردم و یک ماه نشد که به دلایلی به زندان افتادم و چهار سال بلا تکلیف در زندان بودم و بعد از ان به 30 سال حبس محکوم شدم که بعد شد 23سال و العان 7ساله در زندان میباشم در حدود یک ساله که از طریقه دادگاه رای باز شدم و در زندان باز هستم روز با سه زندان کار میکنیم و شب رو دوباره به زندان باز میرویم کلن سه چهار ساعت خونه میریم. و نامزدم طلاق غیابی گرفته والعان یک ساله که پیگیره مهریه شده و دادگاه مرا به هر 8ماه به یه سکه محکوم کرده که بنده توانه پرداخت رو ندارم اعسار از تقسیط اقساط زدم فعلا جواب میومده چه راهی هست که بنده بتوانم مهریه ندهم چون توانه پرداخت ندارم زندانی هستم در امدی ندارم و در دوران نامزدی پدرم به نامزدم طلا به مقدار 50گرم گرفته بود که معلوم نشود چیکارش کرد ایا نباید پس میداد طلاق گرفته بود قید نکرده بود پدرم که هدیه گرفته و فاکتور و شاهد هم دارد چگونه باید پس بگیرم طلاهایی که دادیم با تشکر و سپاس فراوان از مشاورین محترم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام-هیچ راهی جهت عدم پرداخت وجود ندارد مگر رضایت
همسر.
در خصوص 50 گرم طلا باید دادخواست استرداد هدایای نامزدی بدهید ولی چون صیغه جاری شده است خانم مالک طلاها هست و دادگاه احتمال رای دادن به نفع شما بسیار کم است

یک وکیل

طلاها اگر نامزد بودید و نزدیکی بین شما انفاق نیافتاده باشه میتونید دادخواست بدید و با فاکتور و شاهد اثبات کنید و پس بگیرید اما احتمال داره ایشون بگه چون نفقه به عهده شما بوده و در زندان بودید و درآمدی نداشته، طلاها رو فروخته و خرج نفقه خودش کرده که دراینصورت هیچی به شما تعلق نمیگیره. در خصوص مهریه و اقساط چون در زندان هستید دادگاه ممکنه اقساط رو بازهم پایینتر بیاره ولی درهرصورت اگر مشکل اصلی شما حل بشه و بخواهید آزاد شوید، آزادی قطعی منوط ه پرداخت اقساط عقب افتاده مهریه خواهد بود مگر قاضی صادرکننده حکم تقسیط در دادنامه قید کند که اقساط عقب افتاده موردش بخشیده میشود و پس از آزادی از زندان اقساط شروع شود که در اینصورت پدون پرداخت آزاد خواهید شد انشالله