مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

با سلام.
بنده دادگاه تمکین را در تهران شروع کرده ام. آدرس خانه در کرج می باشد.
از دادگاه نیابت گرفتم و خانه بنده و لوازم زندگی بنده توسط مددکار دادگاه مشاهده شده. آیا جواب نیابت بنده باید به دادگاهی که در آن تمکین را شروع کرده ام ارجاع شود یا دادگاه خانواده کرج؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادگاهی که شروع کردی یعنی دادگاهی که نیابت داده

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام به دادگاه معطی نیابت یعنی به همان دادگاهی که نیابت را صادر نموده(دادگاه تهران.)