مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه

سلام.شوهرم 3 ماه خونه رو ترک کرده و به شهرستان رفته و ایشون برای عدم تمکین شکایت کرده و من برای نفقه ..جلسه نفقه ی من برگزار شد و من گفتم به شهرستان نمیرم..و جلسه ی عدم تمکین دوهفته ی دیگه برگزار میشه ایا من اعتراض کنم برای اینکه گفتم به شهرستان نمیرم فایده داره ؟؟و میخواستم بدونم تاثیری درجلسه عدم تمکین داره ؟؟!چون الان پشیمون شده ام و میخوام به شهرستان برای ادامه ی زندگی بروم با شرایطی که قانون برای من درنظر گرفته مثل اساس والبیت ومسکن و.. ازشما میخوام منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر رای نفقه صادر شده و شما مستحق نفقه نشده اید,تجدید نظر خواهی از رای داشته باشید و دلایل خود را ذکر نمایید و در لایحه عنوان نمایید که قصدم ادامه زندگی میباشد و اگر نمیتوانید لایحه کاملی تنظیم کنید لایحه تنظیمی رو به وکیل بسپارید.
اگر رای صادر شده و به نفع شما است که هیچ و مستحق نفقه هستید و مشکلی نیست.
و در جلسه تمکین عنوان نمایید که قصد زندگی دارم.و هیچ مشکلی با آقا ندارم تمام وسایل تمکین که شامل مسکن مستقل و در شان شما و اثاث البیت و نفقه را آماده کند مشکلی ندارم

یک وکیل :

سلام شما بایستی نسبت به رای دادگاه اعتراض و با تنظیم استشهادیه و معرفی شهود خود اقدام کنید

سارا وثوقي ملائي

سرکار خانم سارا وثوقي ملائي:

سلام.شما میتوانید در جلسه دادگاه مربوط به دعوی تمکین میتوانید موافقت خود مبنی بر سکونت در شهرستان مورد نظر در منزل مشترک همسرتان اعلام نمایید. و چنانچه رای نفقه به نفعتان نبود تقاضای تجدید نظر خواهی از رای صادره کرده و طی لایحه ای مطالب خود را اظهار نمایید.
موفق باشید.