مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم تخلیه

سلام. من ملکی اجاره دادم و مستاجر قراردادش تمام شد و تمدید نکرد. من هم حکم تخلیه گرفتم و قرار شد با حکم اجرای احکام همراه با مامور برای تخلیه درب منزل بروم ولی روز قبل اجرای احکام نامه زده به کلانتری و توقف تخلیه تا اطلاع ثانوی داخل نامه زده. میخواستم راهنمایی کنید این اطلاع ثانوی به چه منظور است و این که اگر مستاجر درخواست مهلت یک ماه نهایتا میتونه بکنه از اجرای احکام چرا داخل نامه نوشته اطلاع ثانوی؟

پاسخ ها :

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

به اجرای احکام‌مراجعه فرمایید اطلاع ثانوی یعنی دستور مجدد مبنی بر اجرای حکم

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

سلام مستاجر می‌تواند درخواست مهلت یک ماهه جهت تخلیه کند و فقط توقف را در صورتی که اجاره نامه تمدید شده می‌تواند بکند

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

پیگیر نامه باشید ببینید از کجا صادر شده که با صادر کننده حرف بزنید