مشاوره حقوقی رایگان - عدم بررسی پرونده توسط بازپرس

با سلام. بنده هیچ افترا نزدم در ضمن بازپرس محترم اول این که سارقین و مالخر ها بعد از شهادت شاهد رها کردن و رفتن در مورد یک مالخر هم چهار میلیارد و ششصد قرار صادر شده ولی تامین وثیقه نشده و حتی عدول هم از قرار در پرونده نیست. در ضمن چه دلیلی داره یک سال هست بازپرس دوم پرونده رو مطالعه نمیکنند و هر بار از مطالعه سر باز می زنند؟ آیا هدف بازپرس اطاله پرونده هست که الان یک سال هست پرونده در بازپرسی روی میزشون قرار گرفته و به هیچ کدام درخواست های بنده اعم از اثر انگشت برگه به جا مانده در صحنه، تعداد سارقین و گزارش نخواستن از آگاهی نشان از چیست؟ این ها اتهام نیستند از این اتفاقات دیگر مرسوم شده و هیچ کاری برای انکارش نمیشه کرد. مبلغ 5 میلیارد تومن با قیمت الان 17 میلیارد تومن پول کمی نیست که کسانی نخوان با انحراف در پرونده سعی در بسته شدن آن نباشه در ضمن بعد از دو ماه دست چک من در نزد دزد دیگری پیدا شد که اعتراف کرده در صحنه سرقت بوده ولی بازپرس محترم و آگاهی هیچ مالی از این سارق کشف نکردن. خیلی اشکالات در پرونده موجود هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما برای حل مشکل خود حتما باید یک وکیل خبره داشته باشید تا ابتدا پرونده را به طور دقیق مطالعه کند و سپس در مقابل اعمال غیر قانونی اقدام قانونی انجام بدهد