مشاوره حقوقی رایگان - پارگی دیسک کمر در حین کار

سلام. دو ماه پیش مشغول تخریب حیاط خانه ویلایی که برای شروع و ساخت آپارتمان کار میکردم، بودم. زمانی که روی پله آلومینیومی مشغول کار بودم با دریل بتن کن، یک لحظه احساس کردم در کمرم رعد و برق زده شد و کمرم قفل شد و در پله افتادم. رفتم دکتر گفتن دیسک کمرت پاره شده. صاحب کار دایی من میشه. شکایت نکردم ولی بیمه نامه مسئولیت ساختمان و مدارک به من داد گفت برو بیمه رفتم پرونده تشکیل دادم و گفتن که باید دوران درمان تمام بشه که بتونی ادامه کار رو پیگیری کنی. خواستم بدونم آیا در زمان محاسبه بیمه نقص عضو لحاظ میشه؟ چون تا آخر عمر باید با احتیاط کار و زندگی کنم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با تشکیل کمیسیون میزان از کارافتادگی کلی یا جزئی تعیین میشود در صورت نیاز به مشاوره بیشتر و راهنمایی مفصل با پرداخت هزینه میتوانید تماس بگیرید