مشاوره حقوقی رایگان - بالا بردن ارتفاع دیوار حیاط

با سلام. ما در یک خانه ویلایی خیلی بزرگ زندگی میکنیم و به دلیل رفت و آمد شبانه معتادین و تنها بودن مادرم و مشکلات بیماری و ترس ایشان در‌ حیاط سگ آوردیم. متاسفانه در سمت جنوب خانه یک کوچه باریک و بعد از آن واحدهای ساختمانی ساخته شده که حدودا 100 پنجره و بالکن به سمت حیاط و خانه ما دارند که این باعث فضولی آن ها شده. از روز اول با این سگ ها در این خانه به این بزرگی که در حد یک پارک هست مشکل داشتند و حالا به صدای آن ها گیر دادند و میخواهند شکایت کنند. آیا میتوانیم دیوار حیاط را بلند کنیم تا دید این فضول ها را در خانه کم کنیم؟ به اندازه یک کوچه باریک بین ما فاصله هست. در واقع ما هم از حضور آن ها در کنار‌ پنجره و بالکن خسته شده ایم.

پاسخ ها :

بالا بردن ارتفاع دیوار حیاط افزایش ارتفاع دیوار مزاحمت همسایه مشرفیت همسایه