مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام با پروانه طبابت

سلام و وقت بخیر. اینجانب پزشک عمومی هستم که سال گذشته از بانک ملت 30 میلیون وام گرفتم و ضامن یکی از دوستانم به مبلغ سی میلیون شدم. جز که در شهر دیگر بود و الان من ساکن شهر دیگری هستم. جز چند مورد که قسط خودم به دلیل کرونا چند روزی عقب افتاد قسط معوقه و بدهی به بانک ندارم اما در خصوص همکارم که ضامن شدم با دو‌ قسط عقب افتاده به مشکل خوردم و برای اعتبار سنجی از سوی بانک‌ مرکزی جهت وام جدید به مشکل خوردم. الان روی پروانه طبابت خودم قصد دارم وام بگیرم البته به مبلغ کم و 50 میلیون آیا از این بابت به مشکل میخورم؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام احترام
بررسی واجدصلاحیت بودن جناب عالی درتحصیل وام برعهده بانک مربوط است
خوش حسابی واعتبارجناب عالی ونداشتن اقساط معوق وتمکن مالی درپرداخت اقساط که بااسناد تقدینی اثبات می شودازجمله این شرایط است