مشاوره حقوقی رایگان - مزایای معلول خدمتی

با سلام. از سال 86 به طور مرتب مشکل اعصاب و روان داشته و بستری های زیادی دارم. حتی شوک هم گرفتم و در سطح 3 سلامتی و معاف از همه چیز ( اسلحه نگهبانی، مسئولیت حساس آماده باش، ایستادن بیش از 15 دقیقه و ... ) با یک ساعت تقلیل خدمتی و گاهی دو ساعت تقلیل خدمت کرده ام. ضمنا در ورزش صبحگاهی و فوتبال دچار سانحه شدم و مینیکس و رباط هر دو زانو را دو بار جراحی کردم و رای معلولیت شورای عالی هم صادر شد و غرامت گرفتم. در صورتی که مزایای دیگری به من تعلق میگیرد از جمله حق نگهداری معلولین، لطفا راهنمایی کنید. ضمنا در صورت محق بودن نیاز به وکیل و مشاوره هم خواهم داشت.

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت سوال کننده محترم بهتر است با مرجع مربوطه مذاکره دقیق انجام شود و اگر پاسخ قانع کننده ای ارایه ندادند توسط یکی از همکاران اقدام قانونی بعمل اید.