مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسر

سلام. من با شوهرم اختلاف پیدا کردم. خودرو دست اون هست ولی ماشین به اسم من هست و مدارک دست اون هست. چطور ماشین رو بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام ابتدا اظهار نامه رسمی مبنی بر استرداد خودرو به وی ارسال کنید
درصورت عدم تحویل دادخواست استرداد اتومبیل و اجرت المثل ایام تصرف و خسارات را مطرح بفرمایید.

رضا اسماعیل زاده

جناب آقای رضا اسماعیل زاده :

اگه مدرکی دال بر انتقال از سوی شما نداره،میتونین بعنوان خیانت در امانت شاکی بشین